Kategorier

Arkiv

”Barackaffären” – en uppföljning – KONCEPT

Lena 18IMAG0754Per-Erik Holmberg

Hur kan det vara möjligt att Lena Sjögren och Per-Erik Holmberg kan tillåtas motarbeta Sven Hellström och Föreningen Dalaskyttar år efter år?

- Svaret är enkelt. Lena Sjögren sitter i styrelsen för Svenska Pistolskytteförbundet, ett förbund som inte är av uppfattningen att ”Rätt skall vara rätt”. Av ärendet framgår att det är mera angeläget att lyssna till enskild styrelseledamot än att vara objektiv. Har Lena Sjögren en hållhake på en eller flera ledamöter i förbundsstyrelsen?

Svenska Pistolskytteförbundet antog vid sin årsstämma 1/6 2008 en POLICY FÖR JÄMSTÄLLDHET OCH LIKABEHANDLING men klarar inte av att följa sin egen policy.

 

2012 – 2014
Hela ärendet utgår ifrån Sven Hellströms försäljning av en panelklädd barack till Borlänge PK år 2012. Hellström uppfyllde sin del av affärsuppgörelsen, det gjorde däremot inte Borlänge PK. Till sist blev den krassa verkligheten framlagd på bordet och Borlänge PK:s styrelse utfärdade en skriftlig ursäkt till Sven Hellström. (I samband med detta valde Per-Erik Holmberg att lämna ifrån sig ordförandeklubban i Borlänge PK.  Under 2020 återtog han ordförandeklubban efter att ha övertygat tillräckligt många medlemmar om att allt det som sagts om barackaffären är lögn och förbannad dikt!?)
… Läs mer

 

Comments are closed.