Kategorier

Arkiv

I falska Rädda Jakten tycks det finnas dumskallar

37979609-tCkhq
På falska Rädda Jaktens hemsida finns nu en artikel att läsa där skribenten Mats Eriksson uppger att Rädda Jakten säger nej till frilevande varg och förvaltningsjakt.
… Läs mer

Samme Mats Eriksson berättade på samma hemsida i vintras att ”Rädda Jaktens förbundsordförande, Ronny Wester, har jagat varg ända sedan start”. Den så kallade förbundsordföranden har alltså inte bara deltagit i förvaltningsjakten 2015 utan han har också innehaft någon slags ”pole position” i sammanhanget, det vill säga i den förvaltningsjakt som hans förbund samtidigt tar avstånd ifrån??? Kanske han som ordförande,  i likhet med JRF:s Solveig Larsson, tar sig friheten att göra som ordföranden själv vill utan att informera styrelsen?
… Läs mer

Mot bakgrund av att dessa personer har utbildats inom Jägarnas Riksförbund så förefaller det vara naturligt och följdriktigt att också falska Rädda Jakten kör med dubbla budskap. Någon rak linje i budskapet finns det inte! Kan det vara möjligt att dessa virrhjärnor skall få jägarnas förtroende? De försöker nu också kopiera JRF:s recept som går ut på att värva medlemmar genom att delta på mässor och övertyga jägare med osanningar.

Här är adressen till Rädda Jaktens officiella hemsida …www.raddajakten.se

Comments are closed.